Persoonlijke ontwikkeling in een magisch doosje

Kernreactie: het spel!

Op een leuke, luchtige en laagdrempelige manier met persoonlijke ontwikkeling of teambuilding aan de slag? Dan is Kernreactie jouw magie in een doosje. 

‘Serious play’ voor nieuwe perspectieven op zakelijke uitdagingen. Speel het spel met collega’s, teamleden of andere ondernemers. Plezier gegarandeerd! Inzichten trouwens ook 😉

Houd je je aan de regels of kies je voor je eigen manier van spelen?  

Hoe kun je het spelen?

Bekijk de video voor een sfeerimpressie. Je kunt het spel op verschillende manieren inzetten. Bijvoorbeeld als dagstart, door het ijs te breken tijdens een coachsessie of door het als netwerktool te gebruiken. 

Omdat de uitkomst van ieder spel anders is, is het spel uitermate geschikt voor coaches die zich bezighouden met persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. 

De kracht van de vraag

Het draait niet altijd om het geven van de goede antwoorden, maar om het stellen van de juiste vraag. Dat geeft ruimte voor nieuwe inzichten, een andere kijkwijze of een compleet andere aanpak. 

Maak het jezelf makkelijk en gebruik de krachtige vragen in het spel.  Gebruik Kernreactie in je werk, bij het teamoverleg of in je coachpraktijk en laat die positieve energie maar vrijkomen!

Kernreactie Resumé

  • 👉🏽 Serious play voor teams, coaches en ondernemers
  • 👉🏽Met 2 tot 4 personen te spelen (of meer, als dagstart)
  • 👉🏽 Didactisch hoogwaardig spel
  • 👉🏽Laagdrempelig, leuk en professioneel
  • 👉🏽Levert iedere keer weer nieuwe inzichten op

Bestel 'm hier!

44 euro

Gratis verzending in Nederland. Genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW

School voor Eigen Wijsheid draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders